Eerste MatchMaker Event was een succes

Zaterdag 27 januari was de pilot van het MatchMaker Event. 10 coupeuses presenteerden hun werk en zeker 30 modeliefhebbers waren aanwezig om contact te leggen. Naast dat het erg gezellig was zijn er een aantal leuke "matches" gemaakt. Iedereen ging tevreden naar huis en er wordt al gevraagd wanneer de volgende editie is. Al met al een geslaagde middag! Bekijk hieronder de foto's om een indruk te krijgen:

Emily en Mark van Harrie Bosch Modestoffen

Wij brengen modeliefhebbers in contact met professionele makers

Bij Harrie Bosch vind je de mooiste modestoffen van de hoogste kwaliteit. Maar daarmee ben je er natuurlijk nog niet. Daarom brengen wij modeliefhebbers graag in contact met de beste coupeuses en coupeurs van Nederland. Tijdens de MatchMaker Events in onze winkel in Eindhoven.

Vrijblijvend ideeën uitwisselen

Onder het genot van een hapje en een drankje kun je vrijblijvend kennismaken met verschillende coupeurs en coupeuses. Wij nodigen tussen de 15 en 20 makers uit, die in onze stoffenloods hun werk komen presenteren.

Is er een klik? Dan kunnen jullie samen de mogelijkheden bespreken. Misschien kun je zelfs al meteen een opdracht plaatsen!

Wil je als maker deelnemen in een volgende editie? Stuur dan een mail naar info@harrieboschmodestoffen.nl

Veelgestelde vragen

Zijn er voorwaarden aan de match?

Nee. Als er een match is, is dit compleet vrijblijvend. Wij zijn alleen een stoffenleverancier en staan verder ook buiten de afspraken die worden gemaakt tussen de maker en de opdrachtgever.

Ben ik verplicht om stof bij Harrie Bosch te kopen?

Nee, je bent vrij om overal je stof vandaan te halen.

Wat kost een coupeur / coupeuse

De prijzen zijn uiteenlopend per coupeur/coupeuse. De een werkt met vaste prijzen per kledingsstuk, de ander werkt met een uurtarief. Dit zal tijdens de kennismaking duidelijk worden.